Ai nevoie de un magazin online profesional?

Noi îl realizam pentru tine. Vom crea un design modern, unic si de actualitate, un panou de administrare intuitiv și ne vom asigura de buna optimizare pentru motoarele de cautare a magazinului tau.


Era comertului electronic este acum. Pe masura ce piata comertului online romanesc si international se aglomereaza, ai nevoie de un website care sa iasa in evidenta si sa capteze atentia vizitatorilor. In doar cateva secunde, dacă un potential client nu gaseste produsul de care are nevoie pe site-ul tau, el va iesi. Noi ne vom asigura ca vei beneficia de o interfata intuitiva – UI/UX Design – care va ajuta vizitatorii sa ia o decizie in favoarea magazinului tau în doar cateva secunde.


Pornind de la ideile si cerintele tale, vom crea cu profesionalism un magazin online modern, respectand termenul limită impus initial si la un pret accesibil.


Folosim platforme Premium cu licenta pe viata sau Custom modificate pana la cel mai mic detaliu pentru a-ti acoperi toate cerintele. Oferim pachete de Host + Domeniu in functie de nevoile tale.

Design Logo

Design Premium

Design Responsive

Design Personalizat

Platforma Blog

Optimizare SEO

Pagini nelimitate

Consola Admin Securizata

Categorii, subcategorii, produse

Flexibilitate in administrarea produselor

Cos de cumparaturi optimizat

Statistici live si integrare Google Analytics

Formular Contact

Multilanguage

Newsletter

Galerie foto / video

Testimoniale

Platforma de comentarii

Training si consultanta

Gazduire si Mententanta

Contacteaza-ne chiar acum sa discutam mai multe

Creare Magazin OnlineRedesign Magazin Online